fbpx
City breaks Concurs Romania Weekend break

Concurs de Crăciun – City break la Oradea!

Cherryontheworld – Travel blog în colaborare cu agenția de turism AEROTRAVEL, au pregătit un cadou de Crăciun iubitorilor de călătorii! Un voucher cu o cazare pe două nopți cu mic dejun la Hotel Double Tree by Hilton Oradea pentru două persoane (perioada 19 – 21 ianuarie 2018) și o intrare la Aquapark Nymphaea (20 ianuarie 2018).

Ce trebuie sa faci pentru a intra în concurs?

 1. Like paginii de Facebook Cherryontheworld -Travel blog. Atenție! Persoanele care au dat deja like paginii de Facebook au de urmat doar pașii 2, 3 si 4.
 2. Share public imaginii concursului.
 3. Lasă un comentariu cu numele persoanei cu care dorești să îți petreci weekend-ul în Oradea.
 4. Pentru a valida participarea, va trebui să te înscrii la concurs accesând link-ul https://cherryontheworld.com/concurs/

Concursul se desfășoară în perioada 20 Noiembrie – 24 Decembrie 2017, urmând să anunțăm câștigătorul prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului random.org de Crăciun, 25 Decembrie 2017.

 

Regulament:

 1. Voucher-ul este valabil doar în perioada 19 – 21 ianuarie 2018 și nu este transferabil. În cazul în care câștigătorul nu poate valida data respectivă pentru călătorie, va intra în posesia premiului participantul situat pe locul 2 la tragerea la sorți.
 2. Voucher-ul va fi trimis prin curier în prima săptămână a lunii ianuarie, pe adresa menționată în formularul de înscriere la concurs https://cherryontheworld.com/concurs/.
 3. Vârsta de participare: minim 18 ani.
 4. Participanții la acest Concurs acceptă implicit ca numele lor să poată fi făcute publice și utilizate în scop publicitar.
 5. Validarea câștigătorilor și modul în care acest concurs se stabilesc în mod exclusiv de către Organizator. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligație în cazul furnizării unor date eronate care au dus la imposibilitatea acordării în condiții normale a premiilor. Participarea la Concurs presupune acceptarea implicită și lipsită de orice condiționări a prevederilor prezentului Regulament de Concurs.
 6. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, prin intermediul site-ului „www.random.org”, în cadrul căruia va fi inserat un număr egal cu numărul total de participanți care s-au înscris în link-ul https://cherryontheworld.com/concurs/. Participanții vor primi numere de ordine în functie de înscrierea în Concurs. Notă: Participanții vor fi eliminați din Concurs dacă nu vor respecta cei patru pași ai concursului.
 7. Responsabilitate: Organizatorul Concursului nu are nicio răspundere și nu va putea fi implicat în litigii legate de proprietatea premiilor după acordarea acestora. Organizatorul nu este răspunzător pentru calitatea premiilor în cadrul Concursului. Organizatorul va acorda premiile conform prezentului Regulament, neavând obligația de a purta corespondență privitoare la solicitările necâștigătoare. Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament și ale legislației aplicabile.