fbpx
Europe Romania Travelling

Căsuța cu paie – Cătunu’ lui Victor, Groși

casuta cu paie grosi

Căsuța cu paie, o cazare inedită!

Suntem mereu în căutare de cazări inedite care au un vibe special și ne încântă sufletele, un loc unde să putem petrece câteva zile de relaxare, departe de cotidian. În timpul călătoriei noastre sabatice prin Asia, Australia și Noua Zeelandă am avut ocazia să stăm la multe cazări frumoase și interesante, de aceea ne bucură mult când vedem că și în România se poate. O astfel de cazare este căsuța cu paie, o cazare inedită situată la doar 45 km de Oradea, în localitatea Groși. Cadrul intim este perfect pentru o escapadă romantică.

Căsuța cu paie este gândită pentru perioada de vară, având o capacitate de maxim 2 persoane. Este o casă autentic românească, datând de pe la mijlocul anului 1900, demontată și reansamblată cu multă grijă de proprietarii Sanda și Florin.

S-a păstrat designul tradițional al casei, cu deosebită atenție la detalii, la fel ca și la celelate două unități de cazare existente pe proprietate. Munca dedicată, creativitatea și pasiunea celor doi soți sunt cheia succesului acestor cazări deosebite. În cazul în care sunteți un grup mai mare, se pot rezerva toate unitățile de cazare, în funcție de disponibilitate. Mai jos găsiți câteva fotografii. Puteți de asemena accesa articolul Cătunu’ lui Victor, Groși – Weekend escape pentru mai multe fotografii și sugestii de locuri de vizitat în zonă.

Casă situată în partea dreaptă a căsuței cu paie

Casă situată în partea stângă a căsuței cu paie 

Deși căsuța cu paie pare mică la exterior, în interior este destul de încăpătoare. Puteți folosi spațiul de la parter pentru meditație, citit sau să lucrați pe laptop, cu o priveliște frumoasă spre curtea interioară și pădure.

La etaj este amenajat dormitorul, cu un pat mare și comfortabil, perfect pentru un somn odihnitor.

În curtea înterioară conectată de căsuță veți găsi un loc de relaxare unde vă puteți așeza confortabil, o terasă deschisă cu o masă și două scaune și o baie exterioară.

Ce ziceți? Vi-ar place să vă beți cafeaua de dimineață aici, mângăiați de razele soarelui și ascultând ciripitul păsărelelor?

Ne-a plăcut mult baia exterioară, amintidu-ne de cazările cu baie în aer liber din Bali, Indonezia.

În cazul în care doriți să o testați și voi, puteți face o rezervare accesând linkul de pe Airbnb aici.

    2 Responses

  1. Frumos loc insa trebuie specificat si zgomotul de la constructia noua pe care proprietarii o ridica + zgomotul tirurilor care incearca sa decoleze de pe drumul E60 care e la 150 metri distanta. Asa ar fi corect sa nu ajunga lumea acolo si sa fie intampinati de ceva cu totul diferit decat ce prezentati voi.

    1. Cand am fost noi (weekend) nu se lucra la constructie, ne pare rau de experienta pe care ai avut-o. Zgomotul tirurilor nu ne-a deranjat deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *