fbpx
momondo Travel Tips Travelling

Cum găsim cele mai bune deal-uri la biletele de avion!

📢 @momondo #owtravelers #admomondo

Salutare dragi prieteni,

Găsirea unui bilet de avion la preț bun poate fi obositor și uneori destul de complicat. Asta pentru că de multe ori nu știm care linie aeriană are cele mai bune oferte raport calitate – preț, aici se includ și orele de zbor, durata escalei, etc. Desigur putem verifica fiecare pagină de internet al diferitelor companii aeriene, dar asta poate fi foarte time consuming. Să fim sinceri, în ziua de astăzi nu are timp nimeni pentru asta! Nu și dacă ai instalată aplicația momondo! Aplicația va căuta pentru tine cele mai bune oferte, comparând prețurile mai multor companii aeriene și le va afișa în ordine crescătoare după preț ca ție să îți fie cât mai ușor să alegi varianta oportună. Ba mai mult, ai și un calificativ care te va ajuta în orientare (puteți vedea în exemplul de mai jos).

După cum știți din postările noastre de pe social media, ne place foarte mult în Vietnam, dar a venit vremea să ne gândim la următoarea destinație deorece viza noastră expiră în 3 săptămâni.

Am și găsit o super ofertă cu ajutorul aplicației momondo, spre Hong Kong! 🤩 

Deși Hong Kong este renumită ca o destinație costisitoare, ne bucurăm că am reușit să economisim ceva bănuți la biletul de avion.

Dacă aveți ceva tips & tricks legat de această destinație pentru noi, sunt binevenite! 🤗

Sperăm că aplicația vă va ajuta și pe voi să gasiți cele mai bune deal-uri la biletele de avion și nu numai. Descarcă și tu aplicația momondo aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *