fbpx
Asia City breaks Travelling

Danang Golden Bay Hotel review – Vietnam

Dacă vreodată aveți ocazia să călătoriți prin Vietnam și ajungeți în zona Da Nang, dorim să facem o recomandare de cazare care merită luată în considerare. Este, vorba despre hotelul de 5 stele, Danang Golden Bay. Cu toate că este un hotel luxos, garantăm că nu va trebui să spargeți banca pentru a vă caza aici sau să faceți compromisuri la bugetul de călătorie.

Iubiți priveliștile amețitoare și piscinele infinity? Atunci acest hotel este perfect pentru voi! Ne bucurăm ca am avut ocazia să colaborăm cu Danang Golden Bay în timpul vizitei noastre în Vietnam.

Prețul unei camere duble cu mic dejun inclus începe de la 85$ pe noapte. Un raport foarte bun calitate-preț! Recomandăm să optați pentru o cameră cu vedere la râul Hàn și podul Thuan Phuoc. O găsiți sub denumirea Deluxe Golden Bay.

Vedere spre râul Hàn și podul Thuan Phuoc

DSC_8967
DSC_8877

Camera Deluxe Bay

Camerele sunt moderne, cu pat mare și confortabil, perfect pentru un somn relaxant. Merită menționat și faptul că în cameră ne-a așteptat un coș cu fruncte de bun venit. Frumos din partea personalului că s-au gândit la acest aspect. Un detaliu mic, dar care te face să te simți bine primit într-un loc nou și străin. Ospitalitatea hotelului își spune cuvântul și din punctul ăsta de vedere.

Elementul principal al designului hotelului, așa cum îi indică și numele este auriul. Acest element îl veți întâlni peste tot în hotel, de la baia din cameră până la piscină.

Deși nu este localizat în partea centrală a orașului, hotelul oferă shuttle gratuit în diferite puncte ale orașului, inclusiv la mall, în cazul în care doriți să faceți shopping. 😋

Highlightul hotelului este piscina infinity de la etajul 29, care a câștigat premiul de cea mai înaltă și cea mai mare piscină aurie din Asia.
Priveliștea de la piscină este pur și simplu minunată. Nu ne-am putut sătura de ea! În special la apus și seara, ceva magic! 😍

DSC_9184-2
DSC_9191

Orarul de funcționare a piscinei este între 06:00 – 22:00, suficient timp pentru a vă putea bucura din plin de ea.
Pentru cei care doresc să fie în formă și în perioada concediului, hotelul dispune de o sală de fitness, deschisă zilnic între orele 09:00 – 22:00.

Răsfățați-vă papilele gustative la unul din restaurantele de top ale hotelului (Horizon Restaurant, Golden Sky bar pentru cocktailuri, Sugar Lounge, Belanga Bay, Golden Square, Golden Beer Garden), la prețuri accesibile.

Pe perioada sejurului, Danang Golden Bay oferă vouchere gratuite denumite “afternoon tea” cu o singură utilizare, care include ceai sau cafea la alegere și mici gustări delicioase.

Nu în ultimul rând, Danang Golden Bay are un parc în vecinătatea hotelului, denumit Wonder Park, cu sculpturi ce reprezintă atracții turistice faimoase din întreaga lume, cum ar fi: Arcul de Triumf, Turnul Eiffel, Statuia Libertății, Piramidele din Giza, etc. Este un loc perfect pentru pozele voastre de Instagram.

DSC_8920
DSC_8922
DSC_8917

Vi-a plăcut hotelul Danang Golden Bay și doriți să faceți o rezervare? O puteți face aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *