fbpx
momondo Travelling

Deconectare completă: locurile preferate

În ziua de azi, când totul decurge pe repede înainte, iar stresul de zi cu zi își pune amprenta asupra noastră, simțim nevoia uneori de o deconectare completă. Un loc în care să fim departe de internet, televizor sau telefon!

O detoxificare digitală în care să nu fim tentați să verificăm ce este nou pe Facebook, ce fotografii a postat influencerul X pe Instagram sau episodul nou din serialul preferat de pe Netflix.

Uneori este nevoie să reflectăm asupra lucrurilor sau să petrecem timp de calitate cu cei dragi fără să fim distrași de factorii digitali care ne consumă marea parte a timpului liber.

Am acceptat provocarea momondo de a nominaliza două destinații preferate unde am reușit să ne deconectăm complet pe care dorim să le împărtășim cu voi.

Primul și cel mai îndrăgit mod de a ne deconecta complet este să mergem undeva în natură cu cortul🌲 Un loc unde semnalul este slab, dar conexiunea cu noi înșine devine mai puternică. Nimic nu se compară cu aerul curat de munte, nopțile sub cerul înstelat și poveștile la un pahar de vin în jurul focului.

Poza de mai jos este făcută la Valea Drăganului, dar puteți alege orice alt loc unde camparea este permisă. Găsiți mai multe poze și informații în articolul Cu cortul pe Valea Drăganului.

Al doilea loc este ceva mai departe, peste mări și țări ➡️Lacul Tahoe, SUA. Peisajul este atât de frumos încât uiți să îți mai verifici telefonul și preferi plimbările lungi în natură, în detrimentul televizorului.

Despre Lacul Tahoe și parcuri naționale uimitoare puteți citi mai multe în articolul SUA – un road trip memorabil.

 

Care sunt destinațiile tale preferate pentru deconectare?

Dor de ducă? Verifică ofertele la zboruri pe site-ul momondo la secțiunea bilete avion,iar pentru hoteluri accesează aici.

@momondo #owtravelers #admomondo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *