fbpx
Asia momondo Travelling

Kong Skull Island – de la ficțiune la realitate

Am avut aproximativ 10 ani când am văzut primul film cu gorila uriașă, King Kong. Țin minte și acum cât de fascinată am fost de acest film, mai ales că am avut ocazia să îl văd la cinema în anii 90.

De atunci, mi-am făcut un obicei să urmăresc aproape fiecare ecranizare, inclusiv ultimul film, apărut în 2017 – Kong Skull Island. Îmi aduce aminte de copilărie și de zilele în care visam să ajung pe o insulă verde în care jungla deasă adăpostește animale sălbatice de tot felul.

Photo credit: WarnerBros Movie (Kong Skull Island)

În timpul călătoriei noastre în Vietnam am vizitat Ninh Binh, care a devenit unul din locurile noastre preferate din Asia datorită peisajelor superbe. Peisajele sunt asemănătoare cu cele din popularul Ha Long Bay, dar aici sunt mai multe locuri de vizitat.

Puteți vizita orezăriile din Tam Coc, Mua Caves, Pagoda Bich Dong sau complexul Bai Dinh.

Unul din motivele care ne-a inspirat să vizităm Ninh Binh a fost faptul că aici s-a filmat filmul Kong Skull Island. Ba mai mult, locul unde a fost platoul de filmare se poate vizita în timpul unui circuit cu barca pe Tràng An, un complex peisagistic uimitor, ce face parte din lista patrimoniului UNESCO. Ninh Binh este situat la 2 ore de capitala Hanoi.

Film (Photo credit: WarnerBros Movies) vs realitate

Locul s-a ridicat așteptărilor noastre, recunoscând multe detalii din film cum ar fi satul de băștinași sau ruinele avionului. Am fost pur și simplu fascinați de peisaj. Am avut impresia că King Kong ar putea să apară oricând de după stânci. 🐵 😅

Ulterior am aflat că Ha Long Bay este o altă locație de filmare a Kong Skull Island. Mai jos gasiți o comparație film vs realitate din acea zonă.

A fost o experiență foarte frumoasă, în care ficțiunea s-a transformat în realitate, în care un film ne-a inspirat să vizităm un loc anume.

Vă încurajăm și pe voi să vă urmăriți sursa de inspirație rezervând biletul de avion spre acea destinație.  ✈️

🛫 @momondo #owtravelers #admomondo 🛫

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *