fbpx
momondo

Momondo – Open world travelers

Salutare! Avem o super-veste: tocmai am aflat că am fost acceptați în programul Open World Traveler, ca ambasadori momondo. 😍

De ce ne bucură vestea? Folosim momondo de multă vreme și, în tot acest timp, am economisit bani frumoși găsind cele mai bune prețuri cu ajutorul lor. Faptul că suntem ambasadori înseamnă că, de acum, vom fi printre primii care află despre ultimele campanii, oferte, funcționalități și concursuri momondo direct de la sursă, pentru a le putea share-ui mai departe cu voi. De asemenea, vom avea ocazia ca munca noastră să fie publicată pe blogul și în postările lor. @owtravelers @admomondo

🔎Un motor de căutare mai isteț!
Dacă ești deja un profesionist când vine vorba de cele mai bune oferte de călătorii, probabil ai auzit deja de momondo. Dar dacă nu, momondo este un motor de căutare global pentru călătorii, care compară miliarde de prețuri la zboruri, hoteluri și mașini de închiriat. Da, știm, multe alte site-uri fac acest lucru, dar există câteva lucruri care diferențiază momondo:

👉Cei mai buni… testat!
În fiecare zi, momondo găsește cele mai ieftine zboruri și este recomandat de Frommer’s, CNN și New York Times. Nu este doar un lucru pe care pretind să îl facă, ci este exact ceea ce călătorii (inclusiv noi) experimentează în fiecare zi!

👉Furnizori de toate felurile
Faptul că se bucură de o listă enormă de furnizori pentru servicii de călătorie – incluzându-i atât pe cei mari, despre care probabil ai auzit deja, cât și pe cei puțin cunoscuți – crește exponențial șansele de a găsi cele mai mici prețuri.

Așadar, rămâi pe fir pentru a afla ce aduce noul capitol al călătoriilor noastre… avem impresia că este vorba de noi destinații la prețuri incredibile!
#owtravelers #admomondo

Află mai multe despre motorul de căutare momondo aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *