fbpx
Asia Exotic Destinations Food Travelling Popular Destinations Travel Photography Travelling

Sabbatical Asia

Dragi cititori, plecăm pentru 6-8 luni în Asia!

Nu este ușor să ieși din zona de comfort, lăsând în urmă familia, prietenii și locurile de muncă, dar am decis să urmăm un vis și să facem ce ne place nouă cel mai mult în lumea asta, să călătorim. Sunt atâtea locuri frumoase de văzut și atât de puțin timp pentru o viață încât ne-am propus să profităm la maxim de această călătorie pentru a vedea și experimenta cât mai multe.

Căutăm în drumul nostru experiența culturală, interacțiunea cu oameni noi (în special localnici), atracțiile turistice, gastronomia și specificul fiecărui loc.

Țările din Asia de SE de pe lista noastră sunt: Sri Lanka, Myanmar, Vietnam, Filipine, Indonesia, Tailanda, Malaezia și Japonia. Bineînțeles itinerarul se poate modifica în funcție de preferințe și buget.

Așadar ne-am dat demisia, ne-am închiriat apartamentul, am vândut mașinile și alte lucruri materiale și am achiziționat biletele de avion spre Sri Lanka. Până la urmă, amintirile și experiențele cu care rămâi în urma călătoriilor au o valoare mult mai mare pentru noi decât lucrurile materiale.

Biletul de avion l-am achiziționat de la Qatar Airways și a costat 365 euro/persoană cu plecare din Budapesta, având o escală scurtă la Doha. A fost ciudat sentimentul când am cumpărat biletele doar dus. Am trăit un amalgam de emoții, de la bucurie, încântare, extaz și chiar panică sau îngrijorare. 

Din Doha spre Colombo (capitala Sri Lankăi) vom zbura cu Sri Lankan Airlines.

Abia așteptăm să împărtășim cu voi aventurile din Asia pe blogul nostru precum și pe rețelele de socializare Facebook și Instagram.

    2 Responses

  1. Sabbatical Asia, foarte foarte tare. Cand va fi ziua plecarii ?

    1. Suntem plecati de 5 saptamani deja. Ne poti urmari aventurile pe blog, pe pagina de facebook sau instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *