fbpx
Summer Travelling Travel Tips Travelling

Topul Cherryontheworld al destinațiilor de vară 2019 ușor accesibile

Vara se apropie cu pași repezi și cu toții așteptăm nerăbdători să își intre în drepturi. A rămas foarte puțin timp pentru a planifica vacanța pentru perioada estivală.

Dacă ați ales deja destinația, este simplu. Trebuie să vă organizați doar din punct de vedere logistic. Pentru cele mai bune oferte de zbor puteți verifica site-ul momondo, la secțiunea bilete de avion,iar deal-uri bune pentru cazare găsiți la secțiunea hoteluri.

În cazul în care sunteți încă nehotărâți și căutați inspirație, mai jos găsiți recomandările noastre pentru 2019, ușor accesibile din punct de vedere al duratei de zbor:

1. Lagos, Portugalia

Portugalia este în topul destinațiilor estivale. Măncarea delicioasă, plajele superbe, muzica fado ne-au fermecat!

Lagos este unul din cele mai vizitate orașe din regiunea Algarve, datorită plajelor superbe, formațiunilor stâncoase, restaurantelor, barurilor și hotelurilor numeroase. În anul 2012, Lagos a fost pe locul 1 în topul „15 destinations on the rise” din lume de pe site-ul Tripadvisor.

Mai multe poze și informații găsiți în articolul Lagos, Portugalia – fructe de mare și plaje fermecătoare.

2. Gozo & Comino, Malta 

Insula Gozo este populară pentru peisajele idilice, plaje și scufundări. Tot aici, puteți vizita Calypso și Tal-Mixta Cave, precum și bazilica Ta’Pinu sau cetatea Victoria.

Blue Lagoon este locul perfect pentru plajă și baie. Apa de un turcoaz năucitor și peisajul mirific dau impresia unui colț de rai. Este localizată pe insula Comino, puteți ajunge aici cu un ferry la prețul de 10 euro pe persoană.

Mai multe poze și informații găsiți în articolul Malta – o insulă fermecătoare.

3. Hurghada, Egipt

Hurghada, stațiunea populară de la Marea Roșie este locul ideal pentru persoanele care preferă să experimenteze confortul unui hotel all inclusive. Plaja este curată, mâncarea din belșug, iar activitățile pe măsură. Fie că optați pentru o excursie pe minunata insulă Mahmya, safari în deșert, scufundări, snorkeling  sau o vizită la piramide, Hurghada este o destinație cu foarte multe atracții interesante și inedite.

Datorită temperaturilor mari din Egipt pe timp de vară, recomandăm această destinație la începutul sau finalul perioadei estivale.

Mai multe poze și informații găsiți în articolul Egipt – Hurghada, stațiunea de la Marea Roșie.

Ați ales deja destinația pentru această vară? Suntem curioși să aflăm unde! @momondo @owtravelers #admomondo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *